Idrættens Frivilligpris

Jutlander Bank og Idrætssamvirket Aarhus har i fællesskab stiftet ”Idrættens Frivilligpris".

Prisen sætter fokus på det omfattende frivillige arbejde, der ydes i de aarhusianske idrætsforeninger.

Idrætssamvirket og Jutlander Bank vil gerne synliggøre det vigtige arbejde, de mange frivillige gør i idrætsforeningerne, og udbrede kendskabet til, hvordan man skaber et godt miljø for både frivillige og idrætsudøvere.

Med prisen følger en check fra Jutlander Bank på 20.000,- kr. Pengene skal bruges til fællesskabets bedste – måske en fest for de frivillige eller forbedring af klublokalerne – det bestemmer idrætsforeningen selv.

Prisen skal ses som et anerkendende skulderklap til en idrætsforening, der har gjort en særlig indsats for at fastholde sine frivillige, og kan søges af alle idrætsforeninger i Aarhus Kommune, som er medlem af Idrætssamvirket Aarhus.

Prisen blev uddelt første gang i forbindelse med, at Aarhus var 'Frivillighovedstad 2018'.

Har du lyst til at vinde 20.000 kr. til jeres idrætsforening?

2. september 2020

Jutlander Bank og Idrætssamvirket Aarhus har i fællesskab stiftet 'Idrættens Frivilligpris'

Indstil DIN idrætsforening NU! - dog senest 28.september

De 20.000 kroner skal ses som et anerkendende skulderklap til en idrætsforening, der har gjort en særlig indsats for at fastholde sine frivillige, og kan søges af alle idrætsforeninger i Aarhus Kommune, som er medlem af Idrætssamvirket Aarhus – altså også DIN idrætsforening.


Har jeres idrætsforening gjort en særlig frivillig indsats eller andet for klubbens medlemmer og frivillige i forbindelse med corona-krisen, så husk også at beskrive dette i indstillingen.

Prisen skal bruges til fællesskabets bedste – måske en fest for de frivillige eller forbedring af klublokalerne – det bestemmer I selv.

Skriv en begrundelse for, hvorfor netop jeres klub skal løbe med de 20.000 kr fra Jutlander Bank. Send indstillingen til konsulent@isaarhus.dk – så er I med i kapløbet.

ANSØGNINGSFRIST 28. SEPTEMBER 20120

Indstilingen skal indeholde: "Navn på Idrætsforeningen", "Kontaktperson (navn/email/tlf)" og "Begrundelse".

Vinderen udvælges af Jutlander Bank og Idrætssamvirket Aarhus. I får selvfølgelig besked, hvis jeres idrætsforening har vundet.

Med venlig hilsen
Idrætssamvirket Aarhus & Jutlander BankKontaktpersoner:

- Jutlander Bank: Jacob Carstensen (96575832) og Søren M. Jensen (96575835)

- Idrætssamvirket Aarhus: Sofus Riishede, konsulent@isaarhus.dk / 28 11 31 83

Del
Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE