de nomineredeNominerede til prisen som Årets Leder 2019Vinderen kåres ved Idrætssamvirkets repræsentantskabsmøde d. 11. marts 2020


Prisen uddeles i samarbejde mellem Idrætssamvirket Aarhus og Jutlander Bank. Med kåringen følger en vandrepokal og en check på 10.000,- kr. De nominerede er udvalgt på baggrund af indstillinger fra de århusianske idrætsforeninger. 


Læs mere om de nominerede ved at klikke på deres navn herover. 


Jutlander BankMarianne Mortensen - BK Fluen

Nomineret til Årets Leder 2019

”Marianne er meget uselvisk og vil altid det bedste for alle mennesker. Hun har så meget hjerte og engagement med i alt hvad hun laver.”


Marianne Mortensen har spillet billard siden hun var 12 år gammel, og har hun vundet ikke mindre end 50 Danske Mesterskaber. Hun bærer en stor del af æren for, at BK Fluen i dag har en stor børne- og ungdoms afdeling og hun har ligeledes i 2019 startet en kvinde/pigegruppe op i klubben.


Marianne gør et kæmpe arbejde for de unge som leder i BK Fluen og videregiver kærlighed til den sport, hun selv elsker. Hun lærer de unge at være ansvarlige og hjælpsomme både når de er i klubben og ude til stævner, og hun har etableret et særligt sammenhold i klubben. Marianne Mortensen fra BK Fluen er derfor nomineret til Årets Leder 2019.


Bo Jarvig - Kaløvig Bådelag

Nomineret til Årets Leder 2019

”Bo er sandsynligvis den eneste leder i sejlsport, der evner at trænge ind til en teenagers hjerne, mens den er under ombygning!”


Bo Jarvig har i mere end 15 år fungeret som leder af de sejlere, der er vokset ud af optimistjollen og skal videre i sejlsporten. Han stiller krav og formår at begejstre de unge sejlere, ved at fastsætte et højt ambitionsniveau, der er tilpasset den enkelte unikke sejler. Han ser alle sine sejlere i øjenhøjde og kommunikerer åbent med hver enkelt – også om de ting, der kan fylde i et ungt menneskes liv udover sporten.


Bos liv er gennemsyret af sejlads, og hans engagement smitter af på de sejlere, han arbejder med. Bo Jarvig fra Kaløvig Bådelaug er derfor nomineret til Årets Leder 2019.Michael Locht - Højbjerg Badminton Klub

Nomineret til Årets Leder 2019

”Michael er en leder, hvor hjertet banker for sporten og den klub, som han har været medlem af og bidraget til udviklingen af, siden han som barn trådte ind i en nybygget hal på Hjulbjergvej”


Michael Locht har igennem de sidste 12 år været formand i Højbjerg Badminton Klub. Udover formandsposten, har han været en stor drivkraft for hele badmintonsporten i Aarhus med både stort engagement og initiativ. Michael har været medvirkende til at etablere den røde tråd i Højbjerg Badminton Klubs arbejde fra de mindste som træner ”miniton” til klubbens ligahold med professionelle tilstande. Dette arbejde holdes sammen af Michaels glæde, engagement og respekt. Michael Locht fra Højbjerg Badminton Klub er derfor nomineret til Årets Leder 2019.


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE