Årets Leder

Hvert år indstiller de århusianske idrætsforeninger deres kandidater til Årets Leder indenfor idræt.


Foreningerne har mulighed for at anerkende en person, der har leveret en stor indsats, har opnået gode resultater for idrætsforeningen, udviklet sig markant eller på anden måde fortjent en hæder.


På baggrund af indstillingerne beslutter et udvalg, hvilken kandidat der har udmærket sig mest og kåres som Årets Leder. Prisen har været uddelt hvert år siden 1962.


Årets Leder udnævnes og hædres hvert år i forbindelse med en større begivenhed, som DM-Fest for ungdom eller Idrætssamvirkets repræsentanskabsmøde. Med titlen følger en flot vandrepokal og en check på 5000,- kr.


►  HVORDAN indstiller jeg en kandidat og HVAD er kriterierne?I menuen til højre finder du vindere og nominerede fra 2018 og frem.


SE vindere og nominerede fra tidligere år (1962-2017)


Årets (Idræts)Leder

Baggrund

Prisen som Årets Idrætsleder har været uddelt hvert år siden 1962. På baggrund af indstillinger udnævnes, hvilken kandidat der har udmærket sig mest og kåres som Årets Leder.

Formål

Uddeles til en mand eller kvinde, som har gjort et godt og prisværdigt stykke arbejde for idrætten i Aarhus Kommune i det forgangne år.

De århusianske idrætsforeninger har mulighed for at anerkende en person, der har leveret en stor indsats, har opnået gode resultater for foreningen, udviklet sig markant eller på anden måde fortjent en hæder.


Uddeling

Prisen uddeles på Idrætssamvirkets repræsentantskabsmøde. Med hæderen følger en vandrepokal og en check på 5.000 kr.


Udpeges af

Idrætssamvirkets bestyrelseSe tidligere vindere her


Websitet er bygget i Ajour CMS fra ITIDE