Om Idrætssamvirket & Kontakt
Nyheder
Projekter & Uddannelse
Arrangementer
Samarbejder
Medlemsforeninger
Medlemsservice
Tilskud & Puljer
Login

Kontakt webmaster
Konsulenthjælp
Alle medlemsforeninger kan gratis få rådgivning og vejledning hos Idrætssamvirket. Vi har mange foreninger, der benyttes sig af dette tilbud, men vi har indtryk af, at der også findes en gruppe af foreninger, der ikke benytter sig af dette tilbud. Gennem årene har vi hjulpet rigtig mange foreninger med både små og store problemer, og vi har gennem dette arbejde opbygget mange erfaringer. Vores erfaringer spænder lige fra, hvor meget man må udbetale i skattefrigodtgørelse til en frivillig leder, til hvordan man reder en forening fra en truende konkurs.

Som sparringspartner og rådgiver i forbindelse med større eller mindre projekter har vi også hjulpet mange foreninger. Idrætssamvirket har et stort netværk, så vi er i stand til at få guidet de gode ideer de rigtige steder hen. Vores netværk er ligeledes en stor hjælp, når der skal søges midler til projekter, arrangementer mv.

Vores holdning er; at ingen problemer er for små – og ingen problemer er for store. Så har jeres forening behov for at få afklaret et konkret spørgsmål, hjælp til at løse en konflikt, lidt inspiration eller lignende, så kontakt vores idrætskonsulenter.
 

Konsulenthjælp
Idrætskonsulent
Sofus Riishede
Tlf. 28 11 31 83

Idrætssamvirket Aarhus | Idrættens Hus Vest | Stadion Allé 70 | 8000 Aarhus C | 8614 5252 | info@isaarhus.dk